|   | 
  • KILIÇASLAN, TEOG BİRİNCİLERİNİ ÖDÜLLANDİRDİ


    KILIÇASLAN, TEOG BİRİNCİLERİNİ ÖDÜLLANDİRDİ
    Kılıçaslan Eğitim Kurumları, 2014 Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sınavında (TEOG) tam puan alan 17 öğrencisini gerçekleştirdiği bir basın toplantısının ardından ödüllendirdi.

    Kılıçaslan Eğitim Kurumları, 2014 Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sınavında (TEOG) tam puan alan 17 öğrencisini gerçekleştirdiği bir basın toplantısının ardından ödüllendirdi. 


    Yılmaz Akansu Koleji?nde gerçekleştirilen ödül töreninde, 2014 TEOG-1?de altı branştan sorulan 120 soruya da doğru cevap vererek Türkiye birincileri arasında yer alan 17 öğrenci, Kılıçaslan Eğitim Kurumları Genel Müdürü Hanifi Davarcı tarafından onur madalyası ve çeşitli hediyelerle ödüllendirildi. Ödül töreninde konuşma yapan İstikbal Koleji Müdürü Şuayip Karataş, "Bizler Kılıçaslan Eğitim Kurumları olarak geleceğimize yön verecek gençlerimizin yetişmesi adına, öğrencilerimize yetenek temelli eğitim veriyor ve onların sınav başarılarının yanında sosyal yeteneklerinin gelişmelerini de sağlıyoruz. Bugün burada TEOG?da tam puan alan ve Türkiye birincileri kategorisinde yer alan 17 öğrencimizi ödüllendiriyoruz. Bu öğrencilerimizle birlikte sadece bir yanlış yaparak 119 soruya doğru cevap veren 19 öğrencimiz de yine bizlere büyük bir gurur yaşattı. Bünyemizde yer alan Akansu, İstikbal, Aliye Boydak ve Yelkenoğlu ortaokullarının dördünden da birincilerin çıkması kitlesel başarımızın da bir göstergesidir." dedi. 

    Konuşmanın ardından şampiyon öğrenciler, Yuşa Keleştemur, Zeynep Ülgey, Ahmet Hakan Şimşek, Zeynep Kılıç, Ahmet Emin Kocabıyık, Ali Osman Yağmur, Ayhan Salih Öner, Burhanettin Yıldırım, Kezban Dilara Güngör, Erdem Topuz, Melih Şahin, Arif Emre Polat, Kürşat Per, Rüveyda Öztoprak, Nurefşan Dündar, Hasan Feyzi Benzer ve Zeynep Tunç davet edilerek okul müdürleri tarafından ödüllendirildiler. 

    Elde ettiği birincilikten dolayı oldukça mutlu olduğunu dile getiren öğrencilerden Yuşa Keleştemur, "Okuldaki arkadaşlarımla birlikte özellikle son iki ay disiplinli bir çalışma programı uyguladık, öğretmenlerimizin rehberliğinde grup çalışmalarına katıldık ve başarılı olduk. Ortaokuldan sonra abilerimin de eğitim aldığı Kılıçaslan Fen Lisesi?nde okumayı istiyorum. İlerde robot teknolojisi ve animasyon üzerine kendimi geliştirmek de hedeflerim arasında." şeklinde konuştu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.