|   | 
  • Kırtasiyelerde İlk Gün Yoğunluğu


    Kırtasiyelerde İlk Gün Yoğunluğu
    Okulların açıldığı ilk günde en hareketli noktalardan birisi de kırtasiyeler oldu.

    Okulların açılmasına birkaç gün kala başlayan yoğunluk, okulların açılmasıyla birlikte tavan yaptı. Akşamın ilerleyen saatlerine kadar açık kalan kırtasiyeler, öğrencilerin ve velilerin taleplerini karşılamaya çalıştı. İhtiyaç listesinde yer alan bazı ürünlerin yokluğu çalışanları zorda bırakırken velilerin de keyfini kaçırdı. 
    Çalışanlar Yoğunluktan, Veliler Fiyatlardan Dertli
    İlk gün kırtasiyelere akın eden velilerin ihtiyaç listelerini karşılamaya çalışan kırtasiyeciler aşırı yoğunluktan dert yanarken, veliler de fiyatların yüksekliğinden şikayetçi oldu. Özellikle kağıda gelen zamlarla birlikte defter fiyatlarındaki yükseklik velileri düşündürürken diğer kırtasiye malzemelerinde yaşanan artışlar da cepten ekstra para çıkmasına neden oldu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.