|   | 
  • Kocasinan Kaymakamlığı yaşlıların yanında


    Kocasinan Kaymakamlığı yaşlıların yanında
    Kocasinan Kaymakamlığı tarafından yaşlılar için özel olarak oluşturulan temizlik ekipleri, bayram öncesinde bakıma muhtaç yaşlıların evini temizledi.

     
    Gerçekleştirdiği sosyal projeler ile örnek olan Kocasinan Kaymakamlığı, ?yaşlılar baş tacımızdır? projesi kapsamında, bayram öncesinde bakıma muhtaç yaşlıların evlerini temizletti.

    Oluşturduğu temizlik ekipleri ile yaşlıların evini temizleten Kocasinan Kaymakamlığı, büyüklerin takdirini topladı. Yaşlı olduğu için evinde temizlik yapamadığını söyleyen Kadriye Yıldız, ?Allah kaymakamlıktan razı olsun. Kaymakamlıktan gelerek hep bana hizmet ediyorlar. Temizlikçi göndererek evimi temizletiyorlar. Benim ayağım kırık olduğu için yapamıyorum? dedi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.