|   | 
  • Kocasinan Kaymakamlığından Öğrencileri Isıtan Yardım


    Kocasinan Kaymakamlığından Öğrencileri Isıtan Yardım
    Kayseri'nin Kocasinan İlçe Kaymakamlığı tarafından fakir ve yardıma muhtaç durumda bulunan öğrencilerin kışlık bot ve mont ihtiyaçları karşılandı.Kocasinan Kaymakamı Ali Candan, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından tespit edilen...

    Kayseri'nin Kocasinan İlçe Kaymakamlığı tarafından fakir ve yardıma muhtaç durumda bulunan öğrencilerin kışlık bot ve mont ihtiyaçları karşılandı.

    Kocasinan Kaymakamı Ali Candan, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından tespit edilen öğrencilere bot ve montların sınıflarında teslim edildiğini bildirdi. Kaymakam Candan, kış mevsiminin bu yıl daha soğuk geçtiğini söyleyerek, "Muhtaç durumdaki öğrencilerimizin üşümeden eğitimlerine devam etmeleri için böyle bir çalışma gerçekleştirdik" diye konuştu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.