|   | 
  • Kocasinan, Kurban Bayramı Hazırlıklarını Tamamladı


    Kocasinan, Kurban Bayramı Hazırlıklarını Tamamladı
    Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, tertemiz bir çevrede, huzur dolu bayram yaşamak ve vatandaşın kurban işlerini kolaylaştırmak için Kurban Komisyonunun toplanarak her türlü tedbiri aldığını söyledi.

     Başkan Bekir Yıldız, Kocasinan Belediyesindeki ilgili birimlerin katılımıyla oluşturulan Kurban Komisyonu?nun bayramda, öncesinde ve sonrasında yapacağı çalışmalarla ilgili hazırlıkları tamamladığını kaydetti.
    Kocasinan Belediyesi Kurban Komisyonu, Başkan Yardımcısı Mustafa Çapan yönetiminde toplandı. Çapan,? Bayram süresince mesaiye devam edeceğiz. Veteriner, Temizlik, Çevre Kontrol Koruma, Sağlık, Fen İşleri, Zabıta, Park Bahçeler ve Basın Yayın Müdürlüğü bayram süresince çalışacak. Bayram öncesi kurban satış ve kesim yerlerinde her türlü tedbiri aldık. Mezarlıkları ziyarete hazır hale getirdik. Araç ve personel donanımını sağladık. Kurban kesim yerlerinde; mekanı temizleyecek, sürekli kullanıma hazır tutacak, hijyenik ilaçlama yapacak, atıklar için poşet verecek 2 personelimiz bulunacak. Vatandaşlarımız ayrıca istek ve şikayetlerini 222 70 00 numaralı telefonumuza bildirebilir? dedi.
    Mustafa Çapan, Kocasinan Belediyesi sınırları içinde 2 yerde kurban satış, 13 noktada kurban kesim yeri belirlediklerinin altını çizerek, ?Oymaağaç ve Karpuzatan Hayvan Borsası?nda kurban satışları; Erciyesevler, Mimarsinan, Fatih, Argıncık, Yeni Mahalle, Ziya Gökalp, Gazi Osman, Beyazşehir, Erkilet Mehmet Akif Ersoy ve Cami Kebir, Yeşil Mahalle, Turgut Reis Mahallesi Semt Pazarları ve Karpuzatan Et Kombinaları?nda kurban kesimi yapılabilecek. Cadde, sokak ve kaldırımlarda kurban kesimi yapılmamasını, kurban atıklarının da çevreye zarar vermeyecek şekilde konteynıra atılmasını istiyoruz ? şeklinde konuştu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.