|   | 
  • Kontrolden çıkan otomobil takla attı: 2 yaralı


    Kontrolden çıkan otomobil  takla attı: 2 yaralı
    Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, ağaca çarptıktan sonra takla attı. Kazada 2 kişi yaralandı.

    Edinilen bilgiye göre, Mithatpaşa Mahallesi Bekir Yıldız Bulvarı üzerinde meydana gelen trafik kazasında O.K.Ç. yönetimindeki 38 AEB 917 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu ağaca çarparak takla attı. Kazada araç sürücüsü ile beraber otomobilde bulunan bir kadında yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin yardımı ile araçtan çıkarılan 2 kişi, ambulansla Kayseri Şehir Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis ekipleri de kazanın meydana geldiği yolda güvenlik önlemi alarak inceleme yaptı. Takla atan otomobilde çekici ile kaldırıldı.
    Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.