|   | 
  • Kösedağ, Ankara'daki saldırıyı lanetledi


    Kösedağ, Ankara'daki saldırıyı lanetledi
    Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ, Ankara'da meydana gelen terör saldırısı dolayısıyla mesaj yayımladı.

    Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ, Ankara'da ki saldırıya ilişkin olarak yayımladığı mesajda, "Bu hain saldırıları gerçekleştiren, topraklarımızın bütünlüğüne kastı olan tüm teröristleri lanetliyoruz" dedi. 

     

    Kösedağ, mesajında şunları söyledi:

     

    "Ankara’da ki son terörist saldırı ülkenin her ferdini derinden etkilemiştir. Terörün çoluk çocuk, kadın erkek ayırmadığını tekrar ortaya koymuştur. Bu hain saldırıları gerçekleştiren, topraklarımızın bütünlüğüne kastı olan tüm teröristleri lanetliyoruz. Saldırıların üzüntüsünü yaşarken kirli emellerin bizi ayırma girişimlerine karşı dimdik ayakta kalmaya devam edeceğiz. Farklılıkların yüzyıllarca kardeşçe hüküm sürdüğü coğrafyamızda beraberliğimizi bozmaya çalışan herkese kardeş kalacağımızı bir kez daha göstereceğiz.

     

    Bu düşünceler ile hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar, tüm ulusumuza başsağlığı diliyoruz."




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.