|   | 
  • KPSS sonuçları açıklandı


    KPSS sonuçları açıklandı
    2015 Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) A Grubu ve Öğretmenlik ile Öğretmenlik Alan Bilgisi (ÖABT) sınav sonuçları açıklandı.

     
    ÖSYM Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, 4-5 Temmuz'da yapılan 2015-KPSS A Grubu ve Öğretmenlik Sınavı (13 test, 500 soru) ile 12 Temmuz 2015 tarihinde yapılan 2015 Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (16 alan, 800 soru) değerlendirme işlemleri tamamlandı.

    Sınav sonuçlarının ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden açıklandığı belirtilen yazılı açıklamada, adayların, sınav sonuçlarını belirtilen internet adresinden T.C. Kimlik numaraları ve şifreleri ile öğrenebilecekleri kaydedildi. Sınav Sonuç Belgesi basılmayacağı ve adayların adreslerine gönderilmeyeceği aktarıldı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.