|   | 
  • KTO?DA AĞUSTOS AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI.


    KTO?DA AĞUSTOS AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI.
    Kayseri Ticaret Odası (KTO) Ağustos ayı meclis toplantısını yaptı.

     Rifat Hisarcıklıoğlu konferans salonunda yapılan toplantıya Kayseri Ticaret Odası Başkanı Mahmut Hiçyılmaz ve Kayseri Ticaret Odası Meclis üyeleri katıldı. Meclis toplantısında faaliyet raporlarının okunmasının ardından konuşan Kayseri Ticaret Odası Başkanı Mahmut Hiçyılmaz'a meclis üyeleri eski Genel Sekreter MehmetTercan'ın görevinden alınmasını ve Kayseri Ticaret Odasına personel alımlarını sordu. Hiçyılmaz sorulan sorulara, "Biz aslında eski Genel Sekreterimiz MehmetTercan beye teşekkür ederek plaket takdim etmek istiyorduk. Buna maalesef fırsat olmadı. Bildiğiniz gibi kendisi daha önce Ticaret Sicil Müdürlüğünde çalışıyordu. Orada bazı sıkıntılar oluyordu. Bizde bu sorunları gidermek adına kendisini Ticaret Sicil Müdürlüğüne atadık. Kendisi artık orada görev yapıyor" yanıtını verdi.

    Personel alımı ile ilgili soruları da cevaplandıran Hiçyılmaz, "Bazı birimlerde eksikliklerimiz söz konusu. O bakımdan elemanlara ihtiyacımız oldu. Biz göreve geldik ve organizasyon şemamız üzerinde çok çalıştık. Daha güzel ve verimli hizmet verebilmek adına çalışmalar yaptık. Elimizde bulunan elemanların hangilerinin hangi birimde çalışacağına yönelik çalışmalar yaptık. Tabi herkes Kayseri Ticaret Odasının eleman aldığını duyunca başvuru yaptı. Onların arasından uygun görülenleri alıyoruz. Biz göreve geldikten sonra 'Şu akrabamı işe alır mısın?' diyenler çok oldu. Biz onlara karşı çıkmak adına bazı kriterler koyduk. Koyduğumuz kriterlere uyan olanları işe aldık" diye konuştu.

    Seçim döneminde borçları nedeniyle oy kullanamayanların borçlarını ödemeye başladıklarını belirten Hiçyılmaz, "Şuana kadar 200 - 250 kişi ödemelerini yaptı. Büyük bir hızla ödemeler yapılmaya devam ediyor. Kendilerine teşekkür ediyoruz" dedi. - KAYSERİ



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.