|   | 
  • Kto'dan Develi Yeniköy Ortaokulu'na Yardım


    Kto'dan Develi Yeniköy Ortaokulu'na Yardım
    Kayseri Ticaret Odası, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında, Develi ilçesine bağlı bir ortaokula hibe yardımında bulundu.

     Develi Yeniköy Ortaokulu?na yapılan hibe yardımına ilişkin açıklamalarda bulunan Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, sosyal sorumluluk projelerine önem verdiklerini belirtti.
    Hiçyılmaz, Develi Yeniköy Ortaokulu yönetiminin kendilerinden ayni yardım talebinde bulunduğunu hatırlattı. Başkan Hiçyılmaz, talebin yönetim kurulunda olumlu karşılandığını ve yardım yapılması konusunda görüş birliğine varıldığını kaydetti.
    Başkan Hiçyılmaz, Develi Yeniköy Ortaokulu?nun talep ettiği 1 adet telsiz telefon, 1 adet masa tenisi masası, 6 adet masa tenisi raketi, 1 adet masa tenisi filesi, 100 adet masa tenisi topu ve 3 adet 6 kg?lık yangın söndürme tüpünün teslim edildiğini ifade etti.
    Başkan Hiçyılmaz, Kayseri Ticaret Odası olarak sosyal sorumluluk projeleri kapsamında çalışmalarını sürdürdüklerini ve bu tür yardımlarda bulunmaya devam edeceklerini de kaydetti.
    Develi Yeniköy Ortaokulu Müdür Vekili Onay Solmaz ise bu yardımın yapılmasının kendilerini çok duygulandırdığını ve Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz başta olmak üzere, Yönetim Kurulu Üyeleri ve emeği geçen tüm KTO çalışanlarına teşekkür ettiklerini vurguladı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.