|   | 
  • KTO'YA YENİ HİZMET BİNASI


    KTO'YA YENİ HİZMET BİNASI
    Kayseri Ticaret Odası tarafından hazırlıkları sürdürülen yeni hizmet binası yapımında yeni bir aşamaya gelindi.




    Kayseri Ticaret Odası tarafından hazırlıkları sürdürülen yeni hizmet binası yapımında yeni bir aşamaya gelindi. Düzenlenecek olan ihaleye katılacak firmalar için ön yeterlilik başvurusu alma süreci başlatıldı.

    Ön yeterlilik sürecine ilişkin değerlendirmede bulunan Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, ?Yeni Hizmet Binası yapım işi ihalesi için ön yeterlilik onayı almak isteyen firmaların, istenilen belgeleri  en geç 12 Mart 2015 tarihi saat 17.00?a kadar Kayseri Ticaret Odasına teslim etmeleri gerekmektedir? dedi.

    Hiçyılmaz, ?Belgelerin, Kayseri Ticaret Odasına teslimi sonrasında, müşavir firma tarafından  incelemeleri  yapılacaktır. İncelemelerin tamamlanmasının ardından ön yeterliliği geçen firmalara, ihaleye katılım davetiyesi gönderilecektir? diye konuştu.

    Başkan Hiçyılmaz, ihaleye katılmak isteyen firmaların ön yeterlilik belgelerine ilişkin bilgiyi Oda Genel Sekreterliğinden alabileceklerini sözlerine ekledi.  

     

     



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.