|   | 
  • Küçük sanayi sitesi taşınıyor


    Küçük sanayi sitesi taşınıyor
    Hacılar Belediye Başkanı Ahmet Herdem, Akyazı Mahallesine taşınacak küçük sanayi sitesi hakkında belediye meclis üyelerine ve esnaflara bilgi verdi.

     Herdem, yaklaşık 6 bin metrekare alan üzerinde 25 iş yerinden oluşan yeni bir küçük sanayi sitesi oluşturacaklarını söyledi. 

    Belirlenen alanın imarı ve mülkiyet haklarının zaman aldığını ifaede eden Herdem, "Orada yaklaşık 18 dönüm hazinenin yeri vardı. 30 dönüme yakın da bizim yerimiz vardı ama aşağıda yapacağımız dükkanların yerinin oturumu 6 dönüm civarında. Onun büyük bir kesimi milli emlaktaydı. Onun alımı da Başbakanlığın iznine tabi olduğu için biraz gecikmeler oldu. Altyapısı hazırlandı, inşaat yapılır hale getirildi ve iki, üç tane proje hazırlandı" dedi.

    Herdem'in konuşmasının ardından örnek proje sunumu yapıldı. 



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.