|   | 
  • Kurban Bayramı Öncesi ?Çin Malı Bıçak? Uyarısı


    Kurban Bayramı Öncesi ?Çin Malı Bıçak? Uyarısı
    Kayseri?de yaklaşan Kurban Bayramı öncesi bıçakçı esnafının hazırlıkları sürerken, vatandaşlara da Çin malı bıçak kullanmamaları konusunda uyarılarda bulundu.

    Kurban Bayramı'nın yaklaşmasıyla Bıçakçılar Çarşısı esnafı, yaşanacak yoğunluk nedeniyle tüm hazırlıklarını yapmaya başladı. Camii Kebir Mahallesi?nde bulunan çarşının esnafından Mehmet Tosun, ?Bayramın yaklaşmasıyla bıçak satış ve bileme işlerinde hareketlilik olacak fakat insanların bıçak alma ve bileme işlerini son zamanlara bırakmamasını tavsiye ediyoruz? dedi.
    Yoğunluk olmadığı zaman getirilen bıçakların keskinliğinin hemen geçmeyeceğini söyleyen Tosun ?Ayrıca vatandaşlarımız bıçaklarını bilemek için sokak başı işportacılarına bıçaklarını götürmemeli. Yapılan iş sonrasında verdikleri para boşa gider? uyarısında bulundu.
    Tosun, vatandaşları Çin malı bıçaklara rağbet göstermemesi konusunda uyararak, ?Bıçak iyi olmadığı için bayram eziyete dönüşür. Kalitesiz bıçak olduğu için kurbana da eziyet edilmiş olunur. Kurbanlık için keskin ve çelik bıçaklar tercih edilmeli? diye konuştu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.