|   | 
  • Lösemili Zeynep'in Karne Sevinci


    Lösemili Zeynep'in Karne Sevinci
    Lösemi hastası 7 yaşındaki Zeynep, karnesini Kayseri Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz?dan aldı.TOKİ Demokrasi Mahallesi'ndeki evinde eğitim gören Zeynep Koşak, 3 yaşından beri lösemiyle mücadele ediyor. Tedavi sürecine rağmen eğitimine...

    Lösemi hastası 7 yaşındaki Zeynep, karnesini Kayseri Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz?dan aldı.
    TOKİ Demokrasi Mahallesi'ndeki evinde eğitim gören Zeynep Koşak, 3 yaşından beri lösemiyle mücadele ediyor. Tedavi sürecine rağmen eğitimine ara vermeyerek 1'inci sınıfı başarıyla tamamlayan Zeynep, bugün karne sevinci yaşadı.
    Küçük kızın öğretmeni Mehtap Keklik, ?Günlük 3 ders üzerinden hayat bilgisi, Türkçe ve matematik dersleri görüyor. Zeynep Koşak 1'inci sınıf öğrencisi. Biraz geç başladık. Birlikte bir dönemi kapattık. Hastalığı nüksetti, bir süre ara vermek zorunda kaldık. 1 ay boyunca hastanede kaldı. Eve gelince tekrar eğitimine devam etmek istedi? dedi.
    Zeynep'in isteği üzerine tekrar eğitime başladıklarını belirten Keklik, "Çok başarılı bir öğrenci, çok zeki ve hemen alabilen, hatta bizim sınıfımızdaki birçok öğrenciden çok daha fazla başarı sağladı. Onlardan önce okumaya geçti ve bizi çok mutlu etti. Emeğimizin karşılığını verdi. Kendisi çok tatlı, zeki, söylediklerimizi harfiyen yerine getiren ve en önemlisi çok sorumluluk sahibi bir çocuk. Yani, 'Ben hastayım, bugün de ders çalışmayalım' dediği bir günümüz olmadı. Ne çalışma verdiysek çok güzel bir şekilde çalıştı. Ayrıca çok düzenli ve titiz bir öğrencimdir. Çok düzenli bir şekilde çalıştık. Burası bizim çalışma odamız, sınıfımızdı. Burada yeri geldi oyun da oynadık ama şu masanın başında 1 yılımızı geçirdik ve çok güzel çalışmalarımız oldu? dedi.
    Kayseri Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz ise Zeynep'in çok başarılı bir öğrenci olduğunu belirterek, "Biz bu konularda çok duyarlı olmaya çalışıyoruz. Milli Eğitim bütçesinde bu konulara pay ayırmaya çalışıyoruz. İnşallah meyvesini de alacağız? diye konuştu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.