|   | 
  • Macaristan Büyükelçisi Kayseri'deydi


    Macaristan Büyükelçisi Kayseri'deydi
    Macaristan Ankara Büyükelçisi Janos Hovari'nin katıldığı törenle Kayseri'de Fahri Konsolosluk açıldı. Törende konuşan Büyükelçi, Fahri Konsolos Osman Şahbaz'a hayırlı olsun dileklerinde bulunarak, konsolosluk için gereken son imzayı burada aldı.



    Macaristan Ankara Büyükelçisi Janos Hovari, Macaristan İstanbul Başkonsolosu Gabor Kiss, Miskolc Belediye Başkanı Dr. Akos Kriza, Borsod-Abauj-Zemplen Bölgesi Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Tamas Bihall ve iş adamlarından oluşan bir heyet Kayseri'de konsolosluk açılması için düzenlenen törene katıldı. Törene Kayseri'den Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Ticaret Odası Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, çok sayıda iş adamı katıldı. 

    Törende konuşan Osman Şahbaz, açılan konsolosluğun içerisinde Macaristan ve onun temsilcileri olarak iki ülkeye hizmet sunacak insanların bulunduğunu aktardı. Şahbaz, açılış törenine katılanlara da teşekkür etti. Büyükelçisi Janos Hovari, Macaristan'nın Kayseri'deki temsilcisinin artık Osman Şahbaz olduğunu ve kehndisine güvendiklerini dile getirdi. 

    Konuşmaların ardından, Osman Şahbaz'a büyükelçi tarafından fahri konsolosluk belgesi, AB ve Macaristan ülkesi bayraklarını verdi. Hemen ardından konsolosluk binasının açılışı gerçekleştirildi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.