|   | 
  • Mahmut Hiçyılmaz'dan Bayram Mesajı


    Mahmut Hiçyılmaz'dan Bayram Mesajı
    Bayramın ve bayramdan sonra gelecek günlerin bütün insanlık için hayırlar ve bereketler getirmesini temenni ettiğini belirten Hiçyılmaz, mesajında şunları kaydetti:

     "Bayramlar, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir. Millet olarak hep bir arada müreffeh ve huzurlu geleceğe, güçlü sosyal ve ekonomik yapı ile varabilir, sıkıntıları aşabilir ve hak ettiğimiz yere ulaşabiliriz. 


    Kurban bayramının ülkemizi aydınlık geleceğe ulaştırmayı şiar edinmiş büyük milletimize, İslam âlemine, huzur ve hoşgörüye her günkünden daha çok ihtiyacı olan bütün insanlığa mutluluk ve başarı getirmesini temenni ediyor, tüm üyelerimizin ve Kayseri halkının bayramını kutluyorum.?

     



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.