|   | 
  • Mamur'dan transfer açıklaması!


    Mamur'dan transfer açıklaması!
    Antalya kampına moral ziyareti gerçekleştiren Başkan Recep Mamur transferle ilgili taraftara mesaj verdi.

    Kayserispor’un Antalya kampına yöneticilerle birlikte çıkarma yapan Başkan Mamur, hem takımın son durumu ile ilgili bilgi aldı, hem de transferlerle ilgili taraftarlara mesaj verdi.

     

    Çalışmaların gayet iyi gittiğini vurgulayan Mamur, “Şuan için her şey istediğimiz gibi gidiyor. Takımın son durumunu beğendim. Transferlerle ilgili çalışmalarımız devam ediyor. En kısa sürede temas halinde olduğumuz oyuncuları bünyemize dahil edeceğiz. Taraftarımız rahat olsun. Az ama öz transfer yapacağız” diye konuştu.

     

    Mamur son olarak taraftara da mesaj vererek, “Ligin ikinci yarısında çok daha farklı Kayserispor izlettireceğimizin garantisini veriyorum. Taraftarımızın da artık tribünlerdeki yerlerini almalarını arzu ediyoruz” diye konuştu. 

     

    Kaynak: Kayserimaç




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.