|   | 
  • Mansur Yavaş'tan Başkent Kart tanıtımı


    Mansur Yavaş'tan Başkent Kart tanıtımı
    Türkiye'nin En Kapsamlı, Tüm Dünyada Geçerli Şehir Kartı Başkent Kart Tanıtım Toplantısı'nda Mansur Yavaş, Meral Akşener ve Kemal Kılıçdaroğlu açıklamalar yapıyor.

     

    * Sadece Ankara'da değil ülkemizin ve dünyanın tamamında kullanılacak Başkent Kart'ı halkımızın hizmetine sunmanın gururu içerisindeyiz.

    * Bizim yönettiğimiz Ankara'da aç ve açıkta kimse kalmayacak, eğitimden mahrum hiçbir öğrenci kalmayacak hatta ve hatta ışıklarda mendil satan kimse olmayacak.

    * Başkent Kart’ı hayata geçirme amacımız, ihtiyaç sahiplerinin sadece bakkal veya marketlerden alışveriş yapabilmesini sağlamak değil, dayanışmanın devamına yol açarak, bunu kurumsal niteliğe kavuşturmak ve insanınız nezdinde kalıcı bir kimliğe dönüştürmektir…

    * Şu inancımızı halkımızla çok defa paylaştık: Önceliği insan olan belediyecilik, ihtiyaç sahibinin neye ihtiyacı olduğunu kendisi belirleyemez…

    * Yardım kolisi uygulamasını Başkent Kart’la tamamen kaldırıyoruz ve ailelerin, özellikle de çocukların bir ömür boyu taşıyacakları travmayı bitiriyoruz…

    * Bu kartın sahibi 6 milyon, kullanıcısı ise 83 milyon vatandaşımız olacaktır…

    * Belediye 4.0 uygulamalarımız kapsamında teknolojik gelişmeleri de yakından takip ediyor, gençlerimizin bu gelişmelere entegre olması için var gücümüzle çalışıyoruz. Temmuz ayında 3 adet teknoloji merkezimizi kentimize kazandırmayı planlıyoruz.

    * Şu gerçeği rahatlıkla ifade edebilirim ki, yardımların başa kakmadan da yapılabileceğini göstermesi açısından Başkent Kart uygulaması bir devrim niteliğindedir…

    * Başkent Kart uygulamasıyla, tüm vatandaşlarımız, ulaşımdan alışverişe, sağlık hizmetlerinden fatura ödemelerine ve havaleye kadar pek çok işlemden indirimli ve avantajlı biçimde yararlanma imkanını kavuşacaktır.

    * Sadece Ankara’da her ay pos cihazının yaklaşık 50 milyon kez kullanıldığını, aylık 10 milyar liralık harcama yapıldığını biliyoruz. Ankara’da her ay en az 50 milyon kez iyilik yapma ve harcadığımız 10 milyarın her kuruşunda iyiliği yayma fırsatımız olacak.

    * Nerede olursa olsun; alın teriyle para kazanıp bu helal parayla kartımızı kullanan herkes, ihtiyaç sahiplerine nefes verdiğini bilecek, yatağa aç girenlerin, tebessümü unutan çocukların, uzatılacak el bekleyen mağdurların derdine yetişmenin huzurunu yaşayacaktır.

    * Kart sahibi vatandaşımız her harcama yaptığında, emeğinin ve alın terinin bir ihtiyaç sahibi kardeşinin imdadına yetiştiğini, bir çocuğu gülümsettiğini, biz mazluma ekmek olduğunu, bir garibin sofrasına aş yetiştirdiğini bilecektir.

    * Çocuğu çikolata veya meyve istediğinde başını çevirmek zorunda kalan çaresiz babanın derdi bizim derdimizdir

    via: Ankara Gelişiyor



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.