|   | 
  • Maya Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi düzenlenen törenle hizmete açıldı.


    Maya Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi düzenlenen törenle hizmete açıldı.
    AK Parti Kayseri Milletvekili Ahmet Öksüzkaya, törende yaptığı konuşmada, her hafta bir kurumun açılışını yaptıklarını belirterek, ?Burası gerçekten Kayseri'ye yakışır güzel bir merkez olmuş, Allah sahiplerine, şehrimize ve ülkemize hayırlar getirsin" dedi.

     Sağlık hizmetinin en çok iddialı oldukları alanlardan biri olduğunu belirten Öksüzkaya, sağlık hizmetlerinde dünyaya örnek olabilecek bir şekilde dönüşüm gerçekleştirdiklerini, Kayseri'nin de bir sağlık şehri olma yolunda önemli mesafeler katettiğini söyledi. 

    Maya Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Dağlıoğlu ise 2008 yılında Dental Park Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ile başladıkları hizmetlerine bir yenisini daha eklediklerini kaydetti.

    Amaçlarının, kurumlarının sadece varlığını sürdürmesi değil, topluma değer katması olduğunu vurgulayan Dağlıoğlu, "Diş hekimliğindeki yenilikleri ve yükselen teknolojiyi kullanarak, sizlere daha kaliteli ve sağlıklı diş hekimliği hizmeti sunuyoruz. Hedefimiz edinmiş olduğumuz tecrübe ve kadromuzla, yanımıza yeni yol arkadaşları da alarak, hizmet alanımızı genişletmek ve kalitemizi en üst düzeyde tutmaktır. Bize duymuş olduğunuz güven, göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı mutluyuz? diye konuştu. 

    Dağlıoğlu, bin 500 metrekarelik kapalı alanı bulanan merkezde 25 diş tedavi ünitesi, 3 ameliyathane, laboratuvar, yemekhane, çocuk oyun alanı, 75 kişilik konferans salonu bulunduğunu ifade ederek, 10 hekim ve 25 personelle 7 gün 24 saat hizmet vereceklerini sözlerine ekledi.

    Törene, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki ve Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç da katıldı. 



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.