|   | 
  • Melikgazi Belediyespor'da 1. Lig sevinci


    Melikgazi Belediyespor'da 1. Lig sevinci
    Türkiye Erkekler Voleybol 2'inci Lig takımlarından Melikgazi Belediyespor, Türkiye Voleybol Federasyonunun daveti ile bu sezon 1'inci Ligde mücadele edecek.

    2019-2020 sezonunda Türkiye Erkekler Voleybol 2'inci Ligi 3 Grup’ta yer alan ve normal sezonu grup lideri olarak tamamlayan Melikgazi Belediyespor 1'inci Lig’e yükselme yarı final müsabakalarına hak kazanmıştı. Yarı final müsabakalarında başarılı olarak final grubuna kalan Kayseri takımı 1'inci Lig'e çıkamamıştı. Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından Final Grubu müsabakalarında ilk 2 sıraya giremeyen takımlara 1'inci lige çıkma hakkı tanındı. Melikgazi Belediye Başkanı ve Melikgazi Belediyespor Onursal Başkanı  Mustafa Palancıoğlu, Türkiye Voleybol Federasyonu'nun davetini kabul ederek gelecek sezon 1'inci Lig'de mücadele edeceklerini söyledi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.