|   | 
  • Melikgazi Belediyespor Yıldız Voleybol Takımı Final İstiyor


    Melikgazi Belediyespor Yıldız Voleybol Takımı Final İstiyor
    Salon sporlarının öncüsü ve destekçisi Melikgazi Belediyespor Voleybol branşında her sezon olduğu gibi alt yapı takımlarında il birinciliklerini kimselere kaptırmayarak,ilimizi gruplarda temsil etme hakkını elde etti.

    Son üç sezondur alt yapının bütün kategorilerinde il birincisi olan ve gittiği gruplar ve Türkiye şampiyonalarında şehrimizi başarı ile temsil eden Melikgazi Belediyespor bu sezonda Yıldız,Yaş grubu ve gençler?de il birincisi olmuştu.
    Yapılan müsabakalarda rakiplerine set vermeden İl birincisi olan Melikgazi Belediye Spor Kulübü Yıldız takımı, 16-18 Nisan 2014 tarihleri arasında Nevşehir Ürgüp'de yapılacak olan Grup müsabakalarında şehrimizi temsil edecektir.Grup müsabakaları tek devreli lig usulüne göre oynanacak olup , müsabakalar sonunda ilk 2 sırayı alan takımlar Türkiye Yarı finallerine gitmeye hak kazanacaktır.
    Melikgazi belediyespor?un grubunda mücadele edeceği diğer takımlar; Nevşehir, Niğde, Kırşehir ve Aksaray il birincileri olacak.
    Melikgazi Belediye Başkanı ve Kulüp Onursal Başkanı Memduh Büyükkılıç, Salon sporlarını önemsiyor ve destekliyoruz.Amacımız başarılı gençler yetiştirmektir.Gerek basketbol,gerekse voleybol da birçok başarılar elde etmiş takımlarımız bu sezonda yine adından sıkça söz ettirecektir.Alt yapıda çok büyük başarılar elde eden takımlarımızdan ilk olarak yıldızlarımız grup müsabakalarına katılacak.kendilerine başta teknik ekibimiz olmak üzere başarılar diliyorum.İnanıyorum ki Nevşehir?den şampiyon olarak dönecekler ve Türkiye Finallerine gitmeye hak kazanacaklardır.? dedi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.