|   | 
  • Melikgazi'de Emlak Vergisi Mesaisi


    Melikgazi'de Emlak Vergisi Mesaisi
    2013 yılı Emlak Vergisi?nin ikinci taksitinin Kasım ayı içerisinde yatırılması gerektiğini hatırlatan Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ?Vergi Mükelleflerimiz için Cumartesi ve Pazar Günleri Emlak ve Gelir Müdürlüğü...

    2013 yılı Emlak Vergisi?nin ikinci taksitinin Kasım ayı içerisinde yatırılması gerektiğini hatırlatan Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ?Vergi Mükelleflerimiz için Cumartesi ve Pazar Günleri Emlak ve Gelir Müdürlüğü çalışanları tam mesai yapacaklardır? dedi.

    Hafta içi mesai saatleri içerisinde yatırma imkanı olmayan memur ve işçi mükellefler ile ulaşım zorluğu olan veya işlerin yoğunluğu sebebi ile vergilerini yatırmada zorluk çeken ve fırsat bulamayan Emlak Vergisi Mükellefleri için veznelerin hafta sonu açık olduğunu hatırlatan Başkan Memduh Büyükkılıç, evinde inter-net olan vergi mükelleflerin isterlerse her türlü işlemlerini sanal yolla, yani inter-net üzerinden yapılabileceğini kaydetti.

    Üzerinde nakit parası olmayan mükelleflerin isterlerse kredi kartı ile ödemelerini yapabileceklerini böylece hem vergilerini öderken bir taraftan da kredi kartlarına puan kazanabileceklerini ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi olarak vergi mükelleflerine tüm imkanlarını seferber ettiklerinin altını çizdi.

    Başkan Memduh Büyükkılıç, ödenen vergilerin belediye hizmetleri ile yine ilçe halkına park, yol, çocuk oyun alanı, yeşil alan, spor alanları gibi yatırımlar ile geri döndüğünü yani verginin hizmet olduğunun unutulmaması gerektiğini sözlerine ekledi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.