|   | 
  • Melikgazi Yenilmeden Şampiyon Oldu


    Melikgazi Yenilmeden Şampiyon Oldu
    Kayseri Melikgazi Belediyespor Yıldız Voleybol takımı Nevşehir Ürgüp?te yapılan Grup müsabakalarında namağlup şampiyon olarak Türkiye yarı finallerine katılmaya hak kazandı.

    Ürgüp?te iki gün devam eden müsabakalarda Nevşehir, Niğde ve Aksaray il birincileri ile ilk ikiye girme mücadelesi veren temsilcimiz ilk maçında Aksaray?ı, ikinci maçında da Niğde?yi aynı skorla 3-0 mağlup etti. Üçüncü ve son maçında Nevşehir ile karşılaşan Melikgazi Belediyespor bu müsabakayı da 3-1?lik skorla kazanarak adını Türkiye yarı finallerine yazdırdı.

    Antrenör Fuat Kalay, ?Oyuncularım verdiğim görevleri eksiksiz yerine getirdi ve Türkiye Yarı Finallerine gitmeye hak kazandık. Bu başarıyı diğer alt yapı takımlarımızın da elde etmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu sezon alt yapı takımlarımız inanıyorum ki, katıldığımız her kategoride gerek şehrimizi gerekse Melikgazi Belediyesini en iyi şekilde temsil edecektir.? dedi.

    Melikgazi Belediye Başkanı ve Kulüp Onursal Başkanı Memduh Büyükkılıç, şunları söyledi: ?Bu güzel başarıdan dolayı başta teknik ekibimiz olmak üzere bütün oyuncularımızı kutluyorum. Yıldızlarımız adeta bir yıldız gibi parlayarak her sezon olduğu gibi bu sezonda yüzümüzü güldürmeye devam ediyor. Aynı başarıyı diğer kategorilerde de tekrarlanması en büyük dileğim. İnşallah önce Türkiye finalleri, ardından finallerde Melikgazi Belediyespor büyük başarılara imza atacaktır. En önemlisi belediye olarak salon sporlarına ve gençlerimize verdiğimiz önemin ve desteğin karşılığını bu başarılar ile taçlandırmamız bizim bu konuda daha da büyük adımlar atmamız yönünde teşvik etmektedir.?



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.