|   | 
  • Melikşah Üniversitesi'nden KAYSO Başkanı Boydak'a Ziyaret


    Melikşah Üniversitesi'nden KAYSO Başkanı Boydak'a Ziyaret
    Melikşah Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Mat, Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak'ı makamında ziyaret etti.

     Boydak, ziyarette yaptığı konuşmada, Türkiye'de üniversite alt yapısı hazırlamada bir ekol olan Melikşah Üniversitesi'nin, öğrenci sayısının üç bine ulaştığını, alt yapı ve bina olarak neredeyse eksiğinin kalmadığını belirterek, tüm hayır sahiplerine ve emeği geçenlere teşekkür etti.

    Melikşah Üniversitesi'nin Kayseri'de eğitimde uyanışın bir simgesi olduğunu ifade eden Boydak, şunları kaydetti:

    "Erciyes Üniversitemiz çok önemli ve çok büyük bir kurumumuz ama bence Melikşah Üniversitesi Kayseri'de yüksek eğitimde uyanışın simgesi olsu. Birçok ilimizdeki üniversitelere de örnek oldu. Artık Türkiye'de adından söz edilir bir üniversite haline geldi. Biz de Kayserililer olarak bundan gurur duyuyoruz. Rektörümüzün liderliğinde çok daha yukarılara çıkacağına olan inancımız tamdır. Gidişat onu gösteriyor. Ben hocamıza hayırlı olsun diyor, yeni görevinde başarılar diliyorum."

    Prof. Dr. Mahmut Mat da, Kayserii hayırseverlerin katkıları ile kısa zamanda çok büyük mesafe aldıklarını belirterek, "Odamızın ve Boydak Holding'in üniversitemize ve Kayserimize çok büyük katkıları var. Bu kadar hayırsever, bu kadar ileri görüşlü, eğitime ve şehre katkı yapan insanlarla çalışmak büyük bir gurur kaynağıdır. Biz de Kayseri?ye layık olacak bir üniversite oluşturmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz" şeklinde konuştu.

    Öğrencilere daha nitelikli eğitim vermeleri için KAYSO'nun yardımlarına ihtiyaçlarının olduğunu ifade den Mat, uygulamalı eğitime büyük önem verdiklerini ve dünyanın her tarafına rahatlıkla yollayabilecekleri mezunlar yetiştirmek istediklerini sözlerine ekledi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.