|   | 
  • Melikşah Üniversitesi Spor Kulübü?nden Kamuoyuna Duyuru


    Melikşah Üniversitesi Spor Kulübü?nden Kamuoyuna Duyuru
    Melikşah Üniversitesi Spor Kulübü?nden Kamuoyuna Duyuru

    5 Aralık 2014 Cuma günü Mondi Melikşah Üniversitesi Basketbol Takımımızın Sakarya Büyükşehir Belediyesi takımına karşı Kayseri Atatürk Spor Salonu?nda oynadığı TB2L karşılaşmasının bitimine doğru taraftarlarımızın olduğu tribünde açılan bir pankart ve sonrasında gelişen olaylar kamuoyuna intikal ettiğinden dolayı Kulübümüz başkanı Veli Demirci tarafından bir açıklama yapılmıştır.

    Melikşah Üniversitesi Spor Kulübü Başkanı Veli Demirci yaptığı açıklamasında ?Müsabakada yaşanan hadise ahlaki değerler çerçevesinde Melikşah Üniversitesi Spor Kulübü olarak kesinlikle tasvip etmediğimiz bir gelişmedir. Kulüp olarak konuk ekip takımı yöneticilerine gereken konukseverlik gösterilerek taraftarlar arasında oluşabilecek sıkıntıları engelleme adına gerekli girişimlerde bulunulmuştur. Maçın bitiminden sonra Kulübümüz, Kayseri Emniyet Müdürlüğü Spor Şube Büro Amirliği ile birlikte sorumluların tespiti ve cezalandırılması konusunda gerekli çalışmalarda bulunarak gereken destek verilmiştir. Sporun esas amacına gölge düşüren bu tür hadiselerin, kimden ve ne şekilde gelirse gelsin kabul edilemez olduğunu bir kere daha vurgulayarak, spor müsabakalarında huzurun hakim olmasını diliyoruz.? dedi.

    Başkan Demirci, ?Yaşanan hadisenin kulübümüzle herhangi bir bağlantısının olmadığını, bu olayı münferit gerçekleşen bir hadise olarak değerlendirmekteyiz? şeklinde açıklamalarda bulundu.

    Bu hadisenin kamuoyunun doğru bilgilenmesi adına duyurulur.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.