|   | 
  • Meteoroloji'den 27 İl İçin Uyarı


    Meteoroloji'den 27 İl İçin Uyarı
    Meteoroloji tarafından yapılan uyarıda, yağışların Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun doğusu, Batman ve Siirt çevrelerinde kuvvetli, Trabzon, Rize ve Artvin çevrelerinde yer yer çok kuvvetli olabileceği belirtiliyor.

    İç ve doğu kesimlerde görülecek yağışların yüksek ve dağlık bölgelerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Bu durumun sel, su baskını, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara neden olabileceği vurgulanıyor.
     
     
    Rüzgarın etkili olacağı bölgelerde çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi, soba ve baca gazı kaynaklı zehirlenme riski, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği belirtiliyor.
     
    27 il için sarı ve turuncu kodlu uyarı yapıldı. Sarı kodlu uyarılar; Adana, Ağrı, Artvin, Bingöl, Bitlis, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Hakkari, Kars, Kastamonu, Malatya, Muş, Rize, Siirt, Sinop, Trabzon, Tunceli, Van, Zonguldak, Batman, Şırnak, Bartın, Ardahan, Iğdır ve Düzce için geçerli. Hatay ise turuncu kodlu fırtına uyarısı aldı.
     
     
    İstanbul'da ise bugün parçalı bulutlu bir hava bekleniyor ve sıcaklık 7 derece olacak. Salı günü hava sıcaklığı 15 dereceye kadar yükselecek. Çarşamba günü sıcaklıklar 2 derece azalırken yağmur geçişleri olması bekleniyor. Perşembe günü yağış beklenmiyor, ancak Cuma günü sıcaklıklar mevsim normallerinin üzerine çıkarak 18 dereceye ulaşacak.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.