|   | 
  • Meteorolojiden uyarı! Hava sıcaklıkları...


    Meteorolojiden uyarı! Hava sıcaklıkları...
    Türkiye yarın Orta Akdeniz üzerinden gelen yağışlı havanın etkisine girecek, sıcaklık azalacak. Kuzey Afrika üzerinden bol miktarda toz gelecek.

    Yağmur, başta İç Anadolu'nun kuzeybatısı, İstanbul, Marmara, Ege, Batı Akdeniz ve Batı Karadeniz'de etkili olacak. Mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklıklar, kuvvetli sağanakla birlikte 4 ila 8 derece azalacak.

     

    Mevsim normallerinin 10-15 derece üzerinde seyreden hava sıcaklıkları, yarın iç ve doğu bölgelerde artmaya devam edecek. Sıcaklık, yurdun batı bölgelerinden başlayarak ülke geneline yayılacak yağışla birlikte hafta sonuna kadar azalacak, mevsim normalleri civarına inecek.

     

    Toz taşınımı bekleniyor

    Kuzey Afrika üzerinden kuvvetli güneyli rüzgarlarla birlikte bu akşam ve gece saatlerinde Kıyı Ege'de, yarın Ege, Akdeniz ve İç Anadolu'nun güney ve doğusunda toz taşınımı bekleniyor.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.