|   | 
  • Metro inşaatında göçük


    Metro inşaatında göçük
    Ümraniye’de metro yapımı çalışmasının sürdüğü yolda çökme meydana geldi.

    Çökme sonrası 3 güvenlik görevlisinin enkaz altında kaldığı öğrenildi. 
    Olay, saat 02:00 sıralarında Ümraniye Parseller mahallesi Kesikkaya Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre yapımı devam eden metro çalışmasının olduğu esnada henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı çökme meydana geldi. O esnada metro inşaatının yanında bulunan bir inşaatın güvenlik kulübesi de enkaz içerisine düştü. Çökme anında güvenlik kulübesinde bulunan 3 güvenlik görevlisi göçük altında kaldı. İnşaat çalışanlarının ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. 
    İtfaiye ekiplerinin göçük altında kalan 3 güvenlik görevlisini arama çalışmaları devam ederken, metro inşaatının çevresi polis ekipleri tarafından güvenlik şeridi çekilerek araç ve yaya trafiğe kapatıldı.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.