|   | 
  • Meysu Outlet'in 3. Yılında 33 Hediye


    Meysu Outlet'in 3. Yılında 33 Hediye
    Meysu Outlet Alışveriş Merkezi, yeni yılla birlikte sürekli indirimli alış veriş imkanının yanı sıra, ziyaretçilerine birbirinden değerli hediyeler vermeye de devam ediyor.

      
    Yönetimi Avm Mfi Partners tarafından yapılan, Gülsan Gıda San ve Tic A.Ş. yatırımı olan ve açıldığı günden itibaren gerçekleştirdiği kampanya ve etkinliklerle Kayseri?nin alış veriş yaşamına yepyeni bir boyut kazandıran Meysu Outlet Alışveriş Merkezi, sürprizlerle dolu kampanyalarına devam ediyor.
    20 Ocak 2014 -17 Nisan 2014 tarihleri arasında Meysu Outlet Alışveriş Merkezi içerisinde bulunan mağazalardan 50 TL ve katları tutarında alışveriş yaparak fiş ya da faturası ile birlikte kampanya masasına gelerek kayıt yaptıranlar, birbirinden müthiş hediyeleri kazanma şansı yakalıyor.
    Meysu Outlet Alış veriş Merkezi'nin çekiliş kampanyasındaki hediyeleri, 1 kişiye son model otomobil, 3 kişiye Led Lcd Tv, 3 kişiye Çamaşır Makinesi, 3 kişiye Buzdolabı ve 23 kişiye Gülsan Hediye Paketi olarak belirlendi.
    Kampanyanın çekilişi 20 Nisan 2014 Pazar günü saat 13.00?da Meysu AVM 1. katında noter huzurunda halka açık olarak gerçekleştirilecek.
    Meysu Outlet AVM Müdürü Aydın Küçüksevindi kampanyayla ilgili yaptığı açıklamada; "Açılışımızdan bugüne kadar her yıl gerçekleştirdiğimiz çekiliş kampanyalarımıza 3. yılımızda da yeni bir kampanya ile devam ediyoruz. Bunu yaparken yine hizmet ettiğimiz müşterilerimizin beklentilerine göre planlama yaptık . 20 Ocak Pazartesi günü başlayan kampanyamız ile müşterilerimiz yapacakları her alışverişle son model otomobil ve birbirinden müthiş hediyelerin sahibi olma şansını yakalayacaklar'' dedi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.