|   | 
  • Mezuniyet Töreninde Duygu Dolu Anlar


    Mezuniyet Töreninde Duygu Dolu Anlar
    Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Mimarlık Fakültesi mezuniyet töreni, duygu dolu anlara sahne oldu. Mimarlık bölümünü üçüncülükle bitiren Nazlı Sümeyye Dinç, bir süre önce annesini kaybettiğini belirterek sahnede babasına sarılıp gözyaşı...

    Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Mimarlık Fakültesi mezuniyet töreni, duygu dolu anlara sahne oldu. Mimarlık bölümünü üçüncülükle bitiren Nazlı Sümeyye Dinç, bir süre önce annesini kaybettiğini belirterek sahnede babasına sarılıp gözyaşı döktü.
    ERÜ Mimarlık Fakültesi mezuniyet töreni, Sabancı Kültür Merkezi?nde yapıldı. Törene Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü Başkanı Sultan Şimşek, Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Semih Halil Emür ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Doğan katıldı.
    Törende konuşan Mimarlık Bölümü Başkanı Sultan Şimşek, ''Bu anlamlı günde bizlere katıldığınız ve sevincimize ortak olduğunuz için hepinize teşekkür ediyorum. Yıllardır devam eden eğitim hayatınızın zorlu bir sürecini daha tamamladınız. Arkanıza dönüp baktığınızda yeni başlangıçlarınızı, her adımda daha güçlü ve öz güvenli olduğunuzu hatırlayacaksınız. Sizlere emek veren anne ve babalarınız kutluyorum? ifadelerini kullandı.
    Mimarlık Fakültesi Dekan Yardımcısı Semih Halil Emür ise, ?Öğrencilerimizin başarılarını taçlandırdıkları bugünü yaşamaktan mutluyuz. Yaşamınız boyunca ülkenize, ailenize, sevdiklerinize, arkadaşlarınıza ve her şeyden önemlisi insana değer vermekten asla vazgeçmeyin. Hepinizi yürekten kutluyorum? şeklinde konuştu.
    Törende mezun olan öğrencilere ve ailelerine hitap eden ERÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Doğan, ''Sevgili aileler, büyük bir teşekkürü hak ediyorsunuz. Uzun süren emekler verdiniz, fedakarlık yaptınız. Bugün sizin gününüz. Bugünün yıldızları sizlersiniz. Haklı bir gururu yaşıyorsunuz. Biz de sizinle bunu yaşıyoruz. Şunu unutmayın, öğrenme bir ömür sürüyor? şeklinde konuştu.
    Mezuniyet töreninde yapılan konuşmaların ardından mezunlara diplomaları verildi. Bu arada bölümü derece ile bitiren öğrencilere diplomaları ve ödülleri verildikten sonra mikrofonu alan bölüm üçüncüsü Nazlı Sümeyye Dinç, törende duygu dolu anlar yaşattı. Yakın dönemde annesini kaybettiğini söyleyen Dinç, ?Şu an aramızda değil. Madden burada değil ama inanıyorum ki manen burada. Onu çok sevdiğimi söylemek istiyorum. Bu süreçte babam da benimle birlikte mimarlık okudu ve ben bu diplomayı babamın hak ettiğini, gerçek sahibinin o olduğunu düşünüyorum? dedi.
    Konuşmasının ardından babasını sahneye davet eden Nazlı Sümeyye Dinç, diplomayı babasına verdi. Baba-kız daha sonra birbirine sarılarak gözyaşı döktü.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.