|   | 
  • MHP'de Meral Akşener'de bayrak açtı!


    MHP'de Meral Akşener'de bayrak açtı!
    Meral Akşener, "Ülkücü, milliyetçi hareketin omuzlarımıza yükleyeceği her türlü sorumluluğu almaya hazırız" dedi.

    Milliyetçi Hareket Partisi’nde Devlet Bahçeli’nin karşısına bir rakip daha çıktı. Sinan Oğan, Koray Aydın ve Selim Kaptanoğlu’nun ardından Meral Akşener de muhalefet bayrağını çekti. Akşener Bahçeli’ye karşı muhalefet bayrağını açan dördüncü isim oldu.

     

    Akşener İstanbul’da düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Toplantıda konuşan Akşener olağanüstü kurultay talebinde bulundu ve “Biz gizli ve kirli senaryoların bozulması için kararlıyız” dedi.

     

    Meral Akşener "Parti tüzüğümüzün bizlere tanıdığı demokratik bir hak olan olağan üstü kurultay talepleri medyada geniş bir şekilde yer aldı. Sayın başkan tarafından reddedildi. Kurultayın 2018’de yapılacağını açıkladı. Üst kurul delegelerimize noter onaylı dilekçe vermeleri çağrısında bulunuyoruz. Olağanüstü kurultay talebimiz bir hesaplaşma ilanı değil, topyekun doğrulma ve iktidar seferberliğidir. Geçmişe takılıp geleceği kaybedemeyiz. İnanıyor ve biliyoruz ki iktidarın tek alternatifi MHP’dir.MHP partilerden bir parti değildir. 3000 yıldır tarih sayfasında yer almaktadır.Hiçbir mensubumuz MHP’den daha büyük ve daha önemli değildir. Ne kaybedecek vaktimiz ne kıracak kalbimiz var. Biz kirli ve gizli senaryoların bozulması için kararlıyız.Girdiğimiz mücadeleye kazanmak ve kaybetmek üzerinden bakmayız" şeklinde konuştu.

     

    Aday olacak mı?

    Akşener açıklamasının ardından gazetecilerin sorduğu “Kongrede aday olacak mısınız?” sorusuna ise “Ülkücü, milliyetçi hareketin omuzlarımıza yükleyeceği her türlü sorumluluğu almaya hazırız” yanıtını verdi.

     

    Diğer adaylara seslenen Akşener “İşbirliği içinde rekabet edebilmeliyiz” diye konuştu.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.