|   | 
  • MHP Kayseri'de İstifa


    MHP Kayseri'de İstifa
    Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Develi İlçe Başkanı Mustafa Beşparmak başta olmak üzere, Belediye Meclis Üyeleri Ömer Işık, Adnan Yavan, İl Genel Meclis Üyesi Mehmet Murat ve 20 yönetim kurulu üyesi görevlerinden istifa etti.

    Develi İlçe Başkanlığı Parti Binası'nda açıklama yapan Beşparmak, parti içerisinde oluşturulan karalama kampanyasına genel merkezin de itibar etmesi üzerine parti yönetiminden istifa ettiklerini açıkladı.

    Beşparmak, sert eleştirilerde bulunduğu basın açıklamasında, "Develi'de hilal kaybetti, fitne kazandı. Genel Başkanımızı şerefsizlikle itham edenler kazandı. Milliyetçi harekete ve ülkücü harekete hizmet edenler kaybetti. Ne yazık ve ne hazindir ki tam mutabakatla aday ettiğimiz zat da bu fitnelere prim vererek fitne ile beraber olmuştur. Bu gerekçelere dayanarak genel merkezimizin bir telefon dahi etmeden fitnenin sözleriyle karar vermesi de ayrı bir garabet olmuştur. Bu nedenle parti yönetiminden istifa ediyoruz" diye konuştu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.