|   | 
  • MHP'li Halaçoğlu'ndan Tomarza Kaymakamı'na tepki


    MHP'li Halaçoğlu'ndan Tomarza Kaymakamı'na tepki
    MHP'li Halaçoğlu'ndan Tomarza Kaymakamı'na tepki

     MHP Grup Başkanvekili ve Kayseri Milletvekili Prof. Dr. Yusuf Halaçoğlu, MHP Tomarza 11. İlçe Olağan Genel Kurulu için Halk Eğitim Merkezi Salonu tahsisini cumhurbaşkanı ve başbakan aleyhinde konuşulmaması şartına bağlayan Tomarza Kaymakamı'na sert tepki gösterdi. Halaçoğlu, "Böyle bir şart her şeyden önce onun haddine değildir. Bunun hesabını da verecektir. Ben Kayseri Milletvekiliyim ve Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkanvekiliyim. Konuşmam hem Milliyetçi Hareket Partisi adına hem de Genel Başkanımız Devlet Bahçeli adınadır." dedi.

    Tomarza Halk Eğitim Müdürlüğü Salonu'nda gerçekleştirilen ilçe kongresine Milliyetçi Hareket Partisi Grupbaşkanvekili Prof.Dr Yusuf Halaçoğlu, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mete Eke ve partililer katıldı. Burada konuşma yapan Prof. Dr. Halaçoğlu, ilçe kaymakamının hadsizlik yaptığını savunarak, ?Tomarza İlçe Kaymakamı ilçe kongresi öncesi MHP İlçe Başkan Adayı Mustafa Köse?ye kongrenin yapıldığı Halk Eğitim Müdürlüğü salonunu vermeyeceğini, vermesi durumunda da şartının cumhurbaşkanı ve başbakan aleyhinde konuşma yapılmaması yönünde söylemi olmuştur. Maalesef kaymakam bey, burada bizim seviyeli, seviyesiz konuşmamızla konusunda bir irade buyurmuşlar ve bizim cumhurbaşkanı ve başbakan hakkında konuşmalarımıza dikkat etmemiz dahilinde bu salona vereceğini söylemiş. Her şeyden önce onun haddine değildir. Bunun hesabını da verecektir. Ben Kayseri Milletvekiliyim ve Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkanvekiliyim. Konuşmam hem Milliyetçi Hareket Partisi adına hem de Genel Başkanımız Devlet Bahçeli adınadır. Genel başkanımız adına konuşan bir kişiye böyle hadsiz bir değerlendirme olmamıştır. Vali beyle konuştuğumda ?Kaymakam acemiymiş de ondan dolayı böyle bir yanlış yapmış kusura bakmayın? diyor. Hiç kimse kusura bakmasın, böyle acemi olan kaymakamın böyle bir ilçe de yer alması mümkün değildir. Biz Meclis'te çok daha ağır konuşmalar yapıyoruz, çünkü milletin vekiliyiz, sadece Kayseri?nin değil, milletin vekilleri, üzerlerinde ağır bir sorumluluk olan vekillerdir. Eğer başbakan yanlış yapmışsa, onun yanlışlarını ortaya koyarız. Cumhurbaşkanı yanlış yapmışsa onun yanlışlarını da ortaya koyarız. Bundan da hiç çekinmeyiz, bu bizim asli vazifemizdir.? diye konuştu.

    Yapılan konuşmaların ardından seçimlere geçildi. Tomarza İlçe Başkanlığı'na delegelerin tüm oyunu alan Mustafa Köse seçildi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.