|   | 
  • MHP Sarız'da


    MHP Sarız'da
    Milliyetçi Hareket Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Özsoy, İlçe gezilerine Sarız ile devam etti.

    MHP Sarız Belediye Başkan Adayı Mustafa Işık ile birlikte Sarız Esnafını ziyaret eden Özsoy, Sarız Halkından destek istedi. 
    Milliyetçi Hareket Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Özsoy, yaklaşan mahalli idareler seçimlerinde ilçe gezilerine Sarız ilçesi ile devam etti. İlçe girişinde partililer tarafından karşılanan Mustafa Özsoy ve MHP Yönetim Kurulu üyeleri daha sonra İlçe Başkanlığını ziyaret etti.
    Ziyarette konuşan MHP Sarız Belediye Başkan Adayı Mustafa Işık, el ve gönül birliği ile 40 yıl sonra Milliyetçi Hareket Partisini Sarız?da kazandıracağını ifade ederek, Milliyetçi Hareket Partisine verilecek her oyun Sarız?a hizmet olarak ve ülkenin birlik ve bütünlüğü için harç olacağını belirtti.
    Milliyetçi Hareket Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Özsoy ise yaptığı konuşma da Kayseri?nin ilçelerinin birçoğunda gelişmişlik sıkıntısı olduğunu belirtti. Özsoy, Kayseri?den en çok göç veren ilçenin Sarız olduğunu ifade ederek, göç sorununa çözüm getirilmesi gerektiğini belirtti.
    Terörden dolayı Doğu ve Güneydoğu Bölgesinden göç eden insanların tekrar memleketlerine dönmeleri için devletin proje ve para imkanı sunduğunu ancak, bu imkanları Sarız Halkına ve diğere bölge halkına sunulmadığını belirtti.
    Yapılan konuşmaların ardından MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Özsoy, Sarız Belediye Başkan Adayı Mustafa Işık ve İlçe Başkanı Mustafa Çelik, Sarız İlçe esnafını ziyaret etti.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.