|   | 
  • Milli İttifak'tan sevgi yürüyüşü


    Milli İttifak'tan sevgi yürüyüşü
    Saadet Partisi(SP) ve Büyük Birlik Partisi(BBP) nin genel seçimler için oluşturduğu Milli İttifak, Kayseri?de ?Sevgi Yürüyüşü? gerçekleştirdi.

     
    Saadet Partisi(SP) ve Büyük Birlik Partisi(BBP) nin genel seçimler için oluşturduğu Milli İttifak, Kayseri?de ?Sevgi Yürüyüşü? gerçekleştirdi.

    Milli İttifak adaylarının bir arada gerçekleştirdiği sevgi yürüyüşü, Hacı Kılıç Camii önünde edilen duanın ardından başladı. Düvenönü'nden meydan durakları daha sonra Forum AVM ye kadar süren yürüyüşe vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Yürüyüş sırasında partililer Osmanlı kıyafetleri içinde vatandaşları Perşembe günü yapılacak Büyük Kayseri Mitingine çağırdı. 

    Kayseri Cumhuriyet Meydanında konuşan Saadet Partisi Milletvekili Adayı Duran Soyuğur ? Gezdik, gördük ve yaşıyoruz. Herkes akın akın Milli Görüş ittifak diyor. İnşallah bu ittifak milletimizin huzurunu, milletimizin eksikliğini ve milletimizin öz ve öz kaynağına dönüşünün ilk adımı olacaktır. Biz bu güne kadar gezdiğimiz, dolaştığımız tüm hemşerilerimize teşekkür ediyoruz. Hepsinden saygı, sevgi ve hürmet duyduk. Bizde onlara teşekkürü bir borç biliyoruz. Değerli hemşerilerimiz saadet yeniden ayağa kalkıyor. Hem de Kayseri?mizde hepinizi mitingimize saygı, hürmetle bekliyoruz? dedi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.