|   | 
  • Milyonlarca dolar verip dekont almamışlar!


    Milyonlarca dolar verip dekont almamışlar!
    Yüksek karlı fon dolandırıcılığı davasının yeni ayrıntıları ortaya çıkıyor.

    Fon dolandırıcılığına ilişkin iddialarda, futbolcuların milyonlarca doları verip belge almadığı ortaya çıktı. Örneğin, Galatasaraylı milli futbolcu Selçuk İnan, ifadesinde Denizbank CEO'sunun bu fonu yönettiğine inanarak yatırım yaptığını söyledi. Ancak Selçuk İnan, suç duyurusunda dekont sunmazken, sadece antetli olmayan bir A4 kağıdını delil olarak sundu. Bu kağıtta sadece Denizbank Levent Şubesi'ne para yatırdığını belirten Selçuk İnan, belgede antet, tarih ya da başka belge niteliği olmadığını belirtti.
     
    Gazeteci Timur Soykan: Suç duyurusunda Selçuk İnan'ın avukatı, Seçil Erzan'ın imzaladığı 4 kağıdı sunmuş. Ancak bu kağıtların üzerinde de tarih, antet veya belge niteliği bulunmuyor. Selçuk İnan'ın 33 gün için 4 milyon 684 bin dolar faiz alacağı iddia ediliyor. Denizbank'ın avukatları ise Selçuk İnan'ın bu paraları başka hesaplarından çekip Seçil Erzan'a getirdiğini savunuyor.
     
    Dolayısıyla, futbolcuların milyonlarca doları verip belge almadığı, ortada sadece antetsiz ve belgesiz kağıtların bulunduğu bir durum ortaya çıkmış durumda.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.