|   | 
  • Minik Basketçilerden İhtiyaç Sahiplerine Yardım


    Minik Basketçilerden İhtiyaç Sahiplerine Yardım
    2013-2014 Kış dönemi çalışmalarına aralıksız devam eden 12 Dev Adam Basketbol Okulları Kayseri gurubu düzenli olarak yaptığı sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini daha ekledi.

     Aileler ve çocuklar evlerinde kullanmadıkları ve kullanabilecek durumda olan kıyafet, ayakkabı, oyuncak, kitap, mont, gibi malzemelerin yanı sıra biriktirdikleri harçlıklarından aldıkları malzemeleri Kayseri ve civar illerdeki ihtiyaç sahibi okullara gönderdi.

    Antrenör Hasan Aksoyak, şunları kaydetti:

    "Yoğun geçen kış dönemi çalışmalarımızın yanı sıra çocuklarımızın her anlamda gelişimlerine katkıda bulunmak için düzenli olarak çeşitli sosyal sorumluluk projeleri düzenlemekteyiz. Bu projelerin bir yenisinde de yaklaşık 2 aydır organize olarak velilerimiz ve sporcularımızda kıyafet ayakkabı mont spor malzemesi kırtasiye malzemeleri v.b toplayarak bunları bir odada düzenledik. Daha sonra Kayseri ve çevre illerdeki ihtiyaç sahibi okulların ihtiyaçları doğrultusunda kolileri okullara gönderdik. Çocuklarımız gerçekten çok duygusal anlar yaşadılar. Okullarla aramızda kurduğumuz bu sevgi köprüsü her geçen gün dahada büyüyor.. Bu projelere yıl boyunca devam ediyoruz. Şimdi önümüzde ki haftalarda çocuk hastanesi ve Özel eğitim okullarına ziyaretler düzenleyerek onlarla beraber moral etkinliklerine katılacağız."



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.