|   | 
  • Miniklerin Okul Heyecanı Başladı


    Miniklerin Okul Heyecanı Başladı
    Yeni eğitim ve öğretim yılında okul öncesi, ilkokul 1. sınıfa ve ortaokul 5. sınıfa başlayacak öğrencilerin "okula uyum eğitimi" başladı.Yeni eğitim ve öğretim yılında okul öncesi, ilkokul 1. sınıfa ve ortaokul 5. sınıfa devam...

    Yeni eğitim ve öğretim yılında okul öncesi, ilkokul 1. sınıfa ve ortaokul 5. sınıfa başlayacak öğrencilerin "okula uyum eğitimi" başladı.
    Yeni eğitim ve öğretim yılında okul öncesi, ilkokul 1. sınıfa ve ortaokul 5. sınıfa devam edecek öğrenciler için okula uyum programı kapsamında bugün ders zili çaldı.
    Çocuklarını birinci sınıfa kayıt ettirecek olan veliler, ?Birinci sınıfa başlayacak bu sene. Geçen hafta kendisi ile gittik. Silgileri, kalemleri, kalem açacakları falan aldık. Bir veli olarak çok heyecanlıyım. Bugünlerini görmek ayrı bir keyif ve Allah herkese hayırlı bir şekilde nasip etsin. Çocuklarımızın en iyi şekilde vatana ve millete hayırlı bir birey olarak yetişmesini isteriz. Heyecanlıyız gerçi anaokuluna gitti geçen sene fakat bu sene farklı bir heyecan var bizlerde. Biz heyecanlıyız ama çocuğumuz bizden daha heyecanlı biz uyumadık onlarda uyumadılar? diye konuştu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.