|   | 
  • MİNİMUM STANDARTLAR İZLEME VE DEĞERLENDİRME SİSTEMİ TANITILDI


    MİNİMUM STANDARTLAR İZLEME VE DEĞERLENDİRME SİSTEMİ TANITILDI
    Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen toplantı ile ebeveyn bakımından yoksun çocuklara ilişkin ?Minimum Standartlar İzleme ve Değerlendirme Sistemi?nin tanıtımı yapıldı.

     Aile ve Sosyal Politikalar Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen ebeveyn bakımından yoksun çocuklara ilişkin ?Minimum Standartlar İzleme ve Değerlendirme Sistemi?nin yaygınlaştırılması amacıyla uygulamalı eğitici eğitimleri tamamlandı. Eğitim kapsamında kuruluş müdürleri, çocuk evleri koordinasyon merkezi koordinatörleri ve sisteme veri girişi yapmakla görevli vaka yöneticisi, danışman, grup sorumlusu, ev sorumlularına yönelik, "Minimum Standartlar İzleme ve Değerlendirme Sistemi? uygulamalı olarak Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü toplantı salonunda, İl Müdür Yardımcısı Bekir Çelik?in sunumuyla gerçekleştirildi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.