|   | 
  • Mirasımız Derneği’nden Ankara Çıkarması


    Mirasımız Derneği’nden Ankara Çıkarması

    Mirasımız Derneği Kayseri Temsilcisi Murat Çakır ve beraberindekiler Ankara’da bir dizi temas ve ziyaretlerde bulundu.

    Ankara programı kapsamında AK Parti Kayseri Milletvekilleri Taner Yıldız, İsmail Emrah Karayel ve İsmail Tamer’in yanı sıra Saadet Partisi Sakarya Milletvekili Nazır Cihangir İslam’ı ziyaret ederek karşılıklı görüş alışverişinde bulunan Murat Çakır ve beraberindeki heyet, Kayseri ve Kudüs’te yapılan faaliyetler hakkında bilgiler sundu.

    Ankara’da ayrıca Sağlık Bakanlığı Daire Başkanı Avşar Aslan ve Mehmet Akif İnan Vakfı Başkanı Ahmet Özer’i de ziyaret eden Mirasımız Derneği heyeti burada da sivil toplum kuruluşlarının çalışmaları hakkında karşılıklı görüş alış verişinde bulundu.

    Kocasinan Müftüsü’ne Ziyaret

    Öte yandan Mirasımız Derneği Kayseri Temsilcisi Murat Çakır, Kocasinan Müftülüğü’ne atanan Esat Yapıcı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

    Müftülük görevine atanan Esat Yapıcı’ya hayırlı olsun temennisinde bulunan Murat Çakır, yaptıkları faaliyetler hakkında da bilgiler sundu.

    Temsilci Çakır, Müftü Yapıcı’ya günün anısına Osmanlı döneminde Kudus ve civarını gösteren bir harita hediye etti.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.