|   | 
  • Mondi Melikşah deplasmanda kazandı


    Mondi Melikşah deplasmanda kazandı
    Türkiye Erkekler Basketbol 2. Ligi 32. hafta açılış maçında Mondi Melikşah Üniversitesi, Final Gençlik Spor'a konuk oldu.

     
    TB2L 32. Haftasında Final Spor'un sahasına konuk olan Mondi Melikşah Üniversitesi, 81-72 galip geldi.

    Mücadelenin ilk periyodu Mondi Melikşah Üniversitesi'nin üstünlüğünde tamamlandı. (18-22) İkinci yarıda da etkili oyununu sürdüren temsilcimiz Mondi Melikşah Üniversitesi devreyi 35-41'lik skorla önde kapattı.
    Mondi Melikşah maçın üçüncü periyodunda oyundaki hakimiyetini arttırdı ve son çeyreğe 48-67'lik skor avantajıyla girdi.Final Spor son periyotta farkı 9'a kadar indirse de, Mondi Melikşah Üniversitesi rakibine fırsat tanımadı ve karşılaşmayı 72-81 kazandı.

    Mondi Melikşah Üniversitesi bu sonuçla TB2L'deki galibiyet sayısını 19'a yükseltti. Final Spor ise 32 haftanın sonunda,12 galibiyette kaldı. Maçın en skorer oyuncusu Mondi Melikşah Üniversitesi formasıyla Zachary Peacock oldu. Peacock kaydettiği 24 sayı- 13 ribaund- 4 asist- 2 top çalma ve 1 blokla takımını sırtlayan isim olurken, 17 sayı- 2 ribaund ve 1 asist ile oynayan Salih Uğraşan da takımının galibiyetinde büyük pay sahibi oldu.

    Final Spor'da ise Damien Kinloch 21 sayı- 11 ribaund- 1 asist- 1 top çalma ve 4 blok üreterek takımının en skorer oyuncusu olurken onu, 14 sayı- 4 ribaund- 4 asist- 1 top çalma ile Cihad Şahin takip etti.

     




    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.