|   | 
  • Mondi Melikşah kendine geldi


    Mondi Melikşah kendine geldi
    Son dönemde aldığı mağlubiyetlerle kan kaybı yaşayan Mondi Melikşah Üniversitesi, Mersin Büyükşehir Belediyesi'ni 85 - 80 mağlup etti


    TB2L'de 28 haftanın ilk günü, Mondi Melikşah Üniversitesi'nin, Mersin BŞB.'yi sahasında ağırladığı mücadele ile sona erdi. Karşılaşmadan galip ayrılan taraf 85-80?lik skorla temsilcimiz Mondi Melikşah Üniversitesi oldu.

    Melikşah Üniversitesi Recep Mamur Spor Salonu?nda oynanan maçın ilk periyodu 28-18 ev sahibi takımın lehine sonuçlandı. İkinci çeyrekte de üstünlüğünü sürdüren Mondi Melikşah Üniversitesi devreye 49-36 önde girmeyi başardı. Üçüncü periyodu da 68-62?lik skorla üstün tamamlayan temsilcimiz, rakibine şans tanımayarak mücadeleyi 85-80 kazanan taraf oldu. Mondi Melikşah Üniversitesi bu sonuçla TB2L?deki galibiyet sayısını 17?ye çıkarırken, Mersin BŞB. ise 6 galibiyet ile ligin son sırasında yer aldı.

    Maçın en fazla sayı üreten oyuncusu Mondi Melikşah Üniversitesi?nde forma giyen Leemire Goldwire oldu. Goldwire 27 sayı- 6 ribaund- 9 asist ve 2 top çalma ile galibiyette büyük pay sahibi olurken, onu 15 sayı- 4 ribaund- 3 asist- 3 top çalma ve 1 blokluk performans sergileyen Hadi Doğan takip etti.

    Mersin BŞB.?de ise Keddric Wayne Mays?ın kaydettiği 21 sayı- 3 ribaund- 3 asist ve 4 top çalma, galibiyet için yeterli olmadı.





    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.