|   | 
  • MONDİ MELİKŞAH'TA KAN KAYBI DEVAM EDİYOR


    MONDİ MELİKŞAH'TA KAN KAYBI DEVAM EDİYOR
    Türkiye Basketbol İkinci Ligi (TB2L) 27. Hafta mücadelesinde Mondi Melikşah Üniversitesi deplasmanda Sakarya Büyükşehir Belediyesine 70 - 56 mağlup oldu.


    Türkiye Basketbol İkinci Ligi(TB2L)27.haftasında MondiMelikşah Üniversitesi deplasmandaSakarya Büyükşehir Belediyespor?a70-56?lık skorla mağlup oldu.

    Karşılıklı basketlerle başlayan mücadelenin ilk periyodunu MondiMelikşah Üniversitesi 13-10 önde tamamladı. İkinciperiyottaev sahibi toparlandı ve hücumdaki etkinliğini artırdı. İkinci periyot Sakarya BŞB?nin 36-30?luk üstünlüğüyle geçildi. Dengeli başlayan üçüncü çeyrekte ev sahibi ekip farkı korudu ve periyodu 49-43 önde tamamladı. Son periyotta farkı 1 sayıya kadar indiren Mondi Melikşah Üniversitesi devamını getiremedi ve mücadeleyi 70-56 kaybetti.

    MondiMelikşah Üniversitesi'nde,LeemireGoldwire 16 sayı 9 ribaunt 3 asist ve ZacheryPeacock 10 sayı 5 ribaunt kaydetti.

    Sakarya Büyükşehir Belediyespor?daTrevonHughes 19 sayı 6 ribaunt 5 asist ile maçın en skorer ismi oldu. Hadi Özdemir 12 sayı 8 ribaunt, Kadir Çipa 12 sayı 3 ribaunt ile oynadı.

    Maç sonrası basın toplantısında konuşan MondiMelikşah Üniversitesi Baş Antrenörü Doğan Deniz: ?Maça iyi başladık. İlk iki periyot kendi oyunumuzu oynamaya çalıştık. Ama sonunu getiremedik ve kaybettik. Sakarya takımını tebrik ediyorum? diye konuştu. 



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.