|   | 
  • Mondi Melikşah Üniversitesi'nde imzalar atıldı


    Mondi Melikşah Üniversitesi'nde imzalar atıldı
    Türkiye Basketbol Birinci Ligi ekiplerinden Mondi Melikşah Üniversitesi daha önce anlaşmaya vardığı 4 oyuncu ile sözleşme imzaladı.


    Barboros Bozkurt, Azizcan Özdemir, Orçun Okkalı ve Hilmi Cantopçu kendilerini Mondi Melikşahlı yapan sözleşmeleri imzaladı.Melikşah Üniversitesi?nde düzenlenen imza törenine Mondi Melikşah Üniversitesi Başkanı Veli Demirci ve takım menajeri Orçun Topçu katıldı.

    İmza töreninde konuşan yeni transferlerdenHilmi Cantopçu: ?Burada bulunmaktan dolayı çok mutluyum. Takımımın başarısı için elimden geleni yapacağım? dedi.

    Bir diğer transfer Barboros Bozkurt ise, ? Güzel başarılar yaşamak için buraya geldim. Takımıma en iyi katkıyı vermeye çalışacağım.

    Mersin Büyükşehir Belediye?den alınan Azizcan Özdemir, Mondi Melikşah Üniversitesi?ne başarılı olmak için geldiğini ve bunun için elinden gelen gayreti göstereceğini söyledi.

    Orçun Okkalı ise, ? Hedefleri olan bir takıma geldim. Bu takımda oynayacağım için çok mutluyum. İnşallah bu hedefleri hep beraber gerçekleştiririz? diye konuştu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.