|   | 
  • MONDİ MELİKŞAH ÜNİVERSİTESİ'Nİ SOCAR DA DURDURAMADI (84-78)


    MONDİ MELİKŞAH ÜNİVERSİTESİ'Nİ SOCAR DA DURDURAMADI (84-78)
    Türkiye Basketbol İkinci Ligi 22. Hafta karşılaşmasında Mondi Melikşah Üniversitesi evinde Socar Spor?u 84-78 mağlup etti. Bu sonuçla Mondi Melikşah Üniversitesi üst üste sekizinci maçını kazandı.




    Maç öncesi her iki takımda geçtiğimiz hafta içinde hayatını kaybeden Özgecan Arslan için ellerinde ?Kadına Şiddete Hayır? yazan pankartlarla sahaya çıkarak Özgecan Arslan anısına saygı duruşunda bulunuldu.

    Maça hızlı başlayan ev sahibi ekip farkı hemen açarak ilk çeyreği 33-14 önde tamamladı. Hücumda etkisini ikinci çeyrekte de sürdüren Mondi Melikşah Üniversitesi soyunma odasına 50-38 üstün gitti. İkinci yarı da kontrolü elinde tutan Kayseri temsilcisi son çeyreğe 72-57 önde girdi. Son çeyrekte Socar farkı azaltsa da Mondi Melikşah Üniversitesi karşılaşmayı 84-78 kazandı.

    Melikşah Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Memduh Boydak, Mütevelli Heyeti Onursal Başkanı Hacı Boydak, Mütevelli Heyeti üyesi Fatih Günan ve Melikşah Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Mahmut D.Mat da maçı protokol tribününden takip etti.

    Maçı heyecan içerisinde takip eden Memduh Boydak ve Hacı Boydak, maç sırasında sık sık ayağa kalkarak taraftara eşlik etti. Maç sonunda konuşan Memduh Boydak; ?Bu sezon ilk kez Mondi Melikşah Üniversitesi takımını izledim. Çok heyecanlı bir maç oldu. Takımımız gayet güzel bir takım, uyum içerisinde oynuyorlar. Ben bu sezon bu takımın play-off?a çıkacağına canı gönülden inanıyorum. Arkadaşlarımı kutluyorum, tebrik ediyorum başarılarının devamını diliyorum? dedi.

    Maç sonunda sahaya getirilen pastayla, Mondi Melikşah Üniversitesi oyuncusu Hadi Doğan?ın doğum günü kutlandı



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.