|   | 
  • Muharrem İnce: Adaylıktan çekiliyorum


    Muharrem İnce: Adaylıktan çekiliyorum
    Cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilmeyi düşündüğü yönünde iddialar ortaya atılan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, canlı yayında açıklama yaptı. İnce, adaylıktan çekildiğini açıkladı.

    Muharrem İnce şunları söyledi:
     
    40 yılın üzerinde siyasette hizmet ettim. Bu son 45 günde gördüklerimi son 45 yılda görmedim. Sahte dekontlar sahte videolar. İsrailli bir porno sitesinden alıyor benim fotoğrafımı koyuyor üstüne.
     
    Hiçbir emniyet mensubu, hiç bir savcı bunu soruşturma yapmıyor. Hiç bir gazeteci de bunu yazmıyor. ‘Özel hayatın gizliliği’ diyor. Bu özel hayat değil iftira. Türkiye Cumhuriyeti devleti benim itibarımı koruyamamıştır.”
     
    Memleket Partisi Türkiye için önemlidir. Mutlaka o mecliste olmalıyız. Atatürkçüler o mecliste olmalıdır. Memleket Partisine her evden bir oy istiyorum.
     
    ‘O Saray’dan para aldı, görevini yapıyor çekilemez’ diyenlere o alçaklığı yapanlara sesleniyorum diyorum ki; Benim bu kumpaslardan, bu sahte dekontlardan, olmayan ciplerden, bu iftiralardan korktuğum yok. 45 gündür bunlarla savaşıyorum.
     
    Adaylıktan çekiliyorum. Bunu memleketim için yapıyorum. Türkiye’ye üçüncü bir seçenek önerdim. ‘Ne cumhur ne millet tek yol memleket’ dedim. Ne sağdan ne soldan Atatürk’ün yolundan’ dedim. Bu kanal açmaya çalıştım.
     
    Bu kanalı başaramadık. Bahaneleri kalmasın. yoksa seçimi kaybettiklerinde seçimin sabahhı bütün suçu bize atacaklar. Hiç bir bahaneleri kalmasın. Memleket Partisi’ne her evden bir oy istiyorum. Cumhurbaşkanlığı adaylığından çekiliyorum.”



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.