|   | 
  • Muhtar sesleri duyunca kayalıklara yaklaştı!


    Muhtar sesleri duyunca kayalıklara yaklaştı!
    Sivas'ın Gürün ilçesinde arazide kayalıkların arasına sıkışan at İl Afet Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri tarafından kurtarıldı.

    Olay dün Güldere köyü yakınlarında meydana geldi. Kayalıkların arasına sıkışan bir at olduğunu gören köy muhtarı Kemal Tepe, Belediye Başkanı Nami Çiftçi'yi arayarak durumu bildirdi. Bunun üzerine olay yerine Gürün Belediyesi itfaiye ekipleri sevk edildi.

     

    Akşam saatlerine kadar yapılan çalışmalarda itfaiye ekipleri atı bulunduğu yerden kurtaramayınca AFAD ekiplerine haber verildi. Sivas'tan gelen AFAD ekipleri bugün sabah saatlerinden itibaren itfaiye ekipleriyle birlikte uzun uğraşlar sonucu makara sistemiyle 4 saatlik çalışmanın ardından kurtardı. Kurtarılan at sahibine teslim edildi. 




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.