|   | 
  • MÜJDE! RAMAZAN'DA MEYVE FİYATLARI DÜŞTÜ


    MÜJDE! RAMAZAN'DA MEYVE FİYATLARI DÜŞTÜ
    Kayserili vatandaşlara sevindirici haber. Uzun zamandır el yakan meyve fiyatları Ramazan nedeniyle düştü. Kayseri?de manavlık yapan Osman Korumaz, Ramazan ayında meyve fiyatlarının ucuzladığını söylüyor.

     Kayseri?de manavlık yapan Osman Korumaz, Ramazan ayında meyve fiyatlarının ucuzladığını söyledi. 
    Ramazan ayının gelmesiyle beraber meyve fiyatlarında düşüş olduğunu belirten manav Osman Korumaz, ancak kavun ve karpuz fiyatlarının arttığını ifade etti. Kiraz, şeftali, kayısı gibi yazlık meyvelerin ucuzladığını kaydeden Korumaz, domates, biber, kabak, patlıcan fiyatlarında ise bir artışın olmadığını söyledi.
    Ramazan ayında meyve ve sebze fiyatlarında artış olmadığını belirten Korumaz, ?Ramazan ayından önce fiyatlar daha yüksekti. Şu anda fiyatlar normal. Sadece kavun ve karpuz fiyatlarında artış var. Bu da sıcaklardan kaynaklanmaktadır. Domates, kayısı, kiraz gibi ürünlerin fiyatları Ramazan'dan önceki fiyatlardan daha düşük? diye konuştu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.