|   | 
  • Niğdeli öğrenciler Kayseri'yi çok sevdi


    Niğdeli öğrenciler Kayseri'yi çok sevdi
    Ensar Vakfı Niğde Şubesi İmam Hatip ortaokulunda öğrenim gören bir grup öğrenciyi Kayseri gezisine götürdü.

     
    Ensar Vakfı Niğde Şubesi İmam Hatip ortaokulunda öğrenim gören bir grup öğrenciyi Kayseri gezisine götürdü. 

    Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'ın sponsorluğunda ve Ensar Vakfı Kayseri Şubesinin ev sahipliğinde gerçekleşen gezide Anadolu harikalar diyarı, eğlence merkezi, hayvanat bahçesi gibi eğlenceli mekanlar ile Gevher Nesibe müzesi, Seyyid Burhaneddin Türbesi, Hunat Camii gibi dini ve kültürel mekanlarda gezildi. Seyyid Burhaneddin Türbesinde eğitimci yazar Mustafa Yazgan ile de bir araya gelen öğrenciler, yazardan başarı hikayeleri dinlediler.

    Öğrencilerin yılın yorgunluğunu atmalarına yardımcı olabilmek için bu geziyi tertip ettiklerini belirten Şube Başkanı Veysel Aşgın " Ensar Vakfının yüklendiği misyon gereği İmam Hatip okullarına yönelik olarak yapılan geziden öğrencilerin memnun kaldıklarını bundan sonra da bu tür kültürel gezilerin devam edeceğini, öğrencilerin eğlenirken ve dinlenirken aynı zamanda öğrendiklerini söyledi.

    Ensar Vakfının imam hatip okullarıyla ilgili güzel projelerinin olduğunu özellikle 2015-2016 öğretim yılında kaliteyi arttırıcı kabul edilir projelerini hayata geçireceklerini vurgulayan Şube Başkanı Veysel Aşgın " Öğrencilerimiz bu organizasyonda Kayseri'yi gezdiler, gördüler ve çok beğendiler. Geleceğe güvenilir adımlarla yürüyen çocuklarımıza katkı sağlayacak herkesin desteklerini bekliyoruz. Başta Belediye Başkanı Sayın Faruk Akdoğan ve öğretmenler olmak üzere geziye katkı sağlayan herkese teşekkür ederim" dedi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.