|   | 
  • Nihayet Köprü Yapılıyor


    Nihayet Köprü Yapılıyor

    Kertmeler Kavşağı olarak bilinen ve 4 önemli arterin birleştiği noktaya Büyükşehir Belediyesi tarafından köprü yapım çalışması başlatıldı. Sinyalizasyon sistemi olmadığı için trafik sıkışıklığına ve zaman zaman da kazalara neden olan kavşakta köprü yapım çalışması başlatılması olumlu bulundu.

    Hulusi Akar Bulvarı, Germir Yolu, Yıldırım Beyazıt yolu ve Yıldırım Beyazıt Kanal boyu olmak üzere 4 önemli arterin birleştiği noktada yapımına başlanan köprülü kavşak, yaklaşık 3 milyon liraya mal olacak.

    Büyükşehir Belediyesi tarafından konuyla ilgili olarak 7 Mayıs 2019’da yapılan 4 milyon 600 bin lira muhammen bedelli ihaleye 9 firma katılmış ve 3 milyon 82 bin liralık teklifi ile Sinan İnşaat, köprüyü yapma hakkını elde etmişti.

    5 Ayda Tamamlanacak

    Yapım çalışmalarına geçtiğimiz günlerde başlanan ve bu bölgedeki trafik yoğunluğuna köklü çözüm getirecek olan köprülü kavşağın 5 ay içerisinde tamamlanması planlanıyor.

    Daha Önce de Haber Yapmıştık

    Bölgede yaşanan trafik yoğunluğunu ve bu yoğunluğun getirdiği kazaları içeren bir haber yapmış ve yetkililerin buraya el atması gerektiğine vurgu yapmıştık.

    Büyükşehir Belediyesi’nin soruna köklü çözüm getirmek amacıyla köprü yapım çalışması başlatması vatandaşlar tarafından da olumlu karşılandı. Bölgede gün geçtikçe bina sayısının arttığını ve bunun da araç yoğunluğuna neden olduğuna vurgu yapan vatandaşlar, Büyükşehir Belediyesi’nin yapacağı köprü ile sorunu tamamen ortadan kaldıracağına dikkat çekti.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.